Nå kan du måke snø fra «potta»

En sånn skulle du hatt i dag...

(upublisert) Opprettet
En jernvarehandel i USA mekket tidligere i vinter det som må være den ultimate oppfinnelsen for late amerikanere. Nå kan du kombinere snømåkingen med et toalettbesøk. Hva mer kan man ønske seg? Doningen har fått det passende navnet «Loo-cy»og finnes foreløpig kun i ett eksemplar. Syns du det ble litt «mye», så kan jo bare få hunden til å gjøre jobben: Eller du kan gjøre som kanadiske Dan Comeau. Han laget denne geniale plogen av en oljetønne, som han har festet til bilen sin. Vips går snømåkingen som en lek. Han brukte under 100 dollar (Rundt 750 norske kroner) på materialer til snøplogen. Men det må sies at det ikke var fort gjort. Som du kan se på Comeaus YouTube-kanal. Snømåking er uansett en risikosport. Noen gjør kanskje litt i overkant mye ut av det (omtrent som fotballspillere når de prøver å filme seg til straffe), som Rashad Cole fra Kentucky. Videoen ble filmet for noen uker siden:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.