Én person omkom da bil havnet i sjøen

Én person er funnet død etter at en bil havnet i sjøen ved Åvik brygge i Lindesnes natt til lørdag.

Publisert
Sist oppdatert

Politiet fikk inn meldingen via brannvesenet klokka 1.50 natt til lørdag, sier operasjonsleder Sveinung Alsaker i Agder politidistrikt til NTB.

– Det var en privatperson som hadde hørt et smell og deretter et rop ved Åvik, i nærheten av sjøen. Vi sendte brann og politi til stedet og søkte på land og i sjøen.

En halvtime seinere fant dykkerne et kjøretøy i vannet nedenfor brygga, men det var ingen personer i bilen. Tidlig lørdag morgen bekrefter politiets innsatsleder, Magne Langseth, overfor Fædrelandsvennen at én person er funnet omkommet.

– Noen timer etter at de hadde gått gjennom bilen, fant de en person omkommet i sjøen. Vedkommende er ikke identifisert, men vi har kontaktet de pårørende til bileieren, og vi prøver å ivareta dem så godt vi kan, sier operasjonsleder Linn Andresen til NTB ved 10-tiden lørdag.

Ulykkesgruppe og krimteknikere er kalt ut til ulykkesstedet, opplyser Andresen.

– Vi er fortsatt i en aktiv fase, og vi kommer til å etterforske saken videre. Så langt er det ingen vitner som vi kjenner til, og det er for tidlig å si noe om hvordan dette har skjedd.

Redningsselskapet, Kystvakten, et Sea King redningshelikopter og dykkere fra det lokale brannvesenet var blant dem som deltok i søket natt til lørdag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer