Mystisk røykring svever rundt på himmelen

Hva kan det være?

(upublisert) Opprettet
En mystisk røykring har dukket opp på himmelen over Tigre, nord for Buenos Aires i Argentina. Videoen ble filmet på mandag denne uken og man kan høre at de som filmer synes dette er veldig merkelig. Men hva kan det så være? Jo, noe så enkelt som støvpartikler fra et fyrverkeri-show i en fornøyelsespark like ved. På grunn av den høye luftfuktigheten tar det en stund før røyken sprer seg, slik den vanligvis gjør like etter at fyrverkeriet har blitt skutt opp. Det første vi tenkte var: Romvesenene kommer. LØØØP! Men så leste vi at dette faktisk har skjedd flere ganger, også her i oppe i kalde nord. I Stavanger i 2009 var det også på grunn av menneskelagd røyk, men da var det brannvesenet i Stavanger som sto bak.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.