Mystisk eksplosjon i Tyskland: Far (42) og datter (7) funnet døde

En 42 år gammel mann og den sju år gamle datteren hans er funnet omkommet i ruinene av et hus som på mystisk vis ble rammet av en eksplosjon i Tyskland.

En mann og hans sju år gamle datteren er funnet omkommet i ruinene av et hus som ble rammet av en eksplosjon i Rettenbach am Auerberg i Tyskland søndag. Foto: AP / NTB scanpix
En mann og hans sju år gamle datteren er funnet omkommet i ruinene av et hus som ble rammet av en eksplosjon i Rettenbach am Auerberg i Tyskland søndag. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Mannen ble hentet ut av ruinene av det raserte huset søndag kveld, og mandag morgen fant redningsmannskapene også datteren hans omkommet.

En 39 år gammel kvinne, som antas å være jentas mor, ble funnet i live, men hardt skadd søndag. Fire andre som bodde i huset, var ikke hjemme da eksplosjonen fant sted. To av dem skal ha vært sønner av den omkomne mannen.

Politiet antok først at eksplosjonen i det tre etasjer høye huset i Rettenbach am Auerberg i Bayern skyldes en gasslekkasje, men fastslo raskt at bygningen ikke var tilknyttet den lokale gassledningen. Årsaken til eksplosjonen er derfor et mysterium.

Huset ligger i et boligområde, og eksplosjonen var så kraftig at den også påførte flere nabohus til dels store skader.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer