En mann og hans sju år gamle datteren er funnet omkommet i ruinene av et hus som ble rammet av en eksplosjon i Rettenbach am Auerberg i Tyskland søndag. Foto: AP / NTB scanpix
En mann og hans sju år gamle datteren er funnet omkommet i ruinene av et hus som ble rammet av en eksplosjon i Rettenbach am Auerberg i Tyskland søndag. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

Mystisk eksplosjon i Tyskland: Far (42) og datter (7) funnet døde

En 42 år gammel mann og den sju år gamle datteren hans er funnet omkommet i ruinene av et hus som på mystisk vis ble rammet av en eksplosjon i Tyskland.

Publisert

Mannen ble hentet ut av ruinene av det raserte huset søndag kveld, og mandag morgen fant redningsmannskapene også datteren hans omkommet.

En 39 år gammel kvinne, som antas å være jentas mor, ble funnet i live, men hardt skadd søndag. Fire andre som bodde i huset, var ikke hjemme da eksplosjonen fant sted. To av dem skal ha vært sønner av den omkomne mannen.

Politiet antok først at eksplosjonen i det tre etasjer høye huset i Rettenbach am Auerberg i Bayern skyldes en gasslekkasje, men fastslo raskt at bygningen ikke var tilknyttet den lokale gassledningen. Årsaken til eksplosjonen er derfor et mysterium.

Huset ligger i et boligområde, og eksplosjonen var så kraftig at den også påførte flere nabohus til dels store skader.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer