Mye fyll og bråk flere steder i landet

Politiet i de største byene har hatt en hektisk natt, med pågripelser, innbringelser og mye fyll og bråk.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Publisert

– Julebordssesongen har nok startet, og det har dreid seg mye om vold, overstadig beruselse og slåssing. Natt til søndag har det vært noen flere tilfeller enn vanlig, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

En person ble også knivstukket i ryggen i Brugata i Oslo sentrum. Det ble meldt om mye blod, og offeret ble sendt til akuttmottaket på Ullevål sykehus. Vedkommende kom fra hendelsen uten alvorlige skader.

I Sørøst politidistrikt opplyser politiet at 14 personer har blitt innbrakt eller pågrepet, noe som ikke er mye over normalen.

– Relativt travelt

Trøndelag-politiet har også hatt sitt å gjøre.

– Det har vært en relativt travel natt. Det har vært mye slåssing og bråk. Det mest alvorlige tilfellet var trusler med kniv, men det har også dreid seg om tyveri, trafikk og narkotika, sier operasjonsleder Bernt Tiller i Trøndelag politidistrikt.

Til sammen ble 18 personer innringet eller pågrepet natt til søndag.

– Det er ganske mye til å være Trøndelag, sier Tiller.

– Spesielt mange

– Det har vært spesielt mange. Det har gått i ett for oss i natt, sier operasjonsleder John Repstad i Agder politidistrikt til Dagbladet.

I Troms politidistrikt har det vært mye aktivitet i byene.

– Vi merker at julebordsesongen er i gang, men det har ikke vært noe verre enn normalen, sier operasjonsleder Kåre Munkvold.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer