Mus skaper problemer – Maarud trekker potetgull

Maarud trekker et parti med Potetgull salt og pepper etter at en krattspissmus var i kontakt med en chipspose da den ble produsert.

Illustrasjonsfoto. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– En totalvurdering av hendelsen tilsier at det er avgrenset til én pose. Maarud velger allikevel å tilbakekalle alle produkter som ble produsert på samme tidspunkt. Best før datoen tilbaketrekningen gjelder er 21.06.2021, skriver Maarud i en pressemelding.

Alle som har kjøpt salt og pepper-potetgull med denne datomerkingen, kan kaste innholdet og sende posen til Maarud for å få pengene igjen.

– Maarud beklager på det sterkeste. Det er viktig for oss å levere på våre strenge kvalitetskrav og i henhold til den kvaliteten forbrukerne forventer. Når vi ikke kan garantere det, har vi valgt å trekke denne enkeltproduksjonen fra markedet, sier kommunikasjonsansvarlig Cathrine Moksnes i Maarud.

Potetgull-selskapet varsler nå en gjennomgang av saken sammen med Mattilsynet og skadedyrkontroll.

– Vi har strenge rutiner og omfattende tiltak for å forebygge slike hendelser, men det vil alltid være en viss risiko ved varetransport ut og inn av porter i produksjonslokalet, opplyser Maarud.

Butikker som har fått varene levert, er varslet og vil fjerne posene fra hyllene.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer