Vis mer

Munk tatt på fersken på vindmølle

Drone oppdaget solslikkende munk på toppen av vindmøllen.

(upublisert) Opprettet
Da Kevin Miller dro på ferie til Rhode Island med kjæresten, besøkte de et område med drøye 50 meter høye vindmøller. Miller valgte å ta frem dronen sin for å filme de massive vindmøllene fra oven.

Det han oppdaget var en mann som tilsynelatende solte seg på toppen av vindmøllen.

Sjekk også denne: Sjimpanse fikk nok av impåsliten drone«Han må ha tatt en lur, for det tok 5-10 sekunder før han oppdaget dronen», forteller Miller om episoden på YouTube.

Mannen virket uanfektet av å ha blitt «oppdaget» og vinket til dronen.

Sjekk denne klassikeren: «Tatt» da hun hentet melk naken

Lokale medier melder at mannen er en benediktinermunk. Broder Joseph Byron dro ifølge lokalavisen Providence Journal, opp til toppen av den over 50 meter høye vindmølla for å få litt fred og ro.

– Det var ikke skummelt. Det er fredfullt og utsikten over vannet er spektakulær, sier munken til lokalavisen.

Han sier det var hans første møte med en drone. Etter at dronevideoen har gått verden rundt, vil han nok ikke dra opp til turbinen igjen med det første.

– Det er litt irriterende. Det virker som man ikke kan gå noen steder for å få fred lenger, sier han.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.