Mourinho før nytt Glimt-møte: – En kamp du ikke glemmer

José Mourinho er på offensiven før Romas hjemmemøte med Bodø/Glimt, men 1-6-ydmykelsen på Aspmyra plager fortsatt stjernetreneren.

Roma-trener José Mourinho gratulerer Kjetil Knutsen etter Bodø/Glimts 6-1-seier for to uker siden. Foto: Mats Torbergsen / NTB
Roma-trener José Mourinho gratulerer Kjetil Knutsen etter Bodø/Glimts 6-1-seier for to uker siden. Foto: Mats Torbergsen / NTB Vis mer
Publisert

Torsdag blir det en ny duell mellom det italienske hovedstadslaget og Glimt i conferenceligaen. For to uker siden skapte de gulkledde fra Bodø overskrifter verden rundt etter å ha påført Mourinho et av hans verste tap.

– Vi vil ikke glemme vårt forrige møte. Det er ikke en type kamp du glemmer, sa Roma-treneren på onsdagens pressekonferanse.

Mourinho ser framover og peker på at Roma fortsatt har gode sjanser til å ta gruppeseieren. Glimt er i føringen med sju poeng mot italienernes seks.

– Det er ni poeng igjen å spille for, så det er en positiv situasjon. Vi vil toppe gruppen, og det er fremdeles svært mulig å få til.

Portugiseren stilte et redusert lag på Aspmyra, men kastet innpå flere stjerner etter hvilen. Han sparer ikke på kruttet en gang til.

– I Norge tapte vi som et lag, og i morgen vil vi vinne som et lag. Det blir riktignok ikke den samme gjengen som spiller, sier Mourinho.

(©NTB)

DENNE MÅ DU HA: Kjøper du en ny bil i dag, bør du velge en som har den nye kollisjonsputen mellom føreren og passasjeren. Den hindrer sammenstøt mellom personene som kan gi dødelige hodeskader viser nye tester. Video: EuroNcap Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer