Pride-paraden

Motorsykkel med Høyre-flagg tok fyr under Pride-paraden

Kommunikasjonsrådgiver Hans Kristian Thorbjørnsen i Høyre hentet et brannslukkingsapparat og fikk slukket flammetilløp på en motorsykkel i Pride-paraden lørdag.

Publisert

Brannvesenet valgte å ikke rykke ut til brannen fordi den raskt ble slukket, opplyser vaktkommandør Tor Audunhus i Oslo brann- og redningsetat til NTB.

Det var Høyre-rådgiver Hans Kristian Thorbjørnsen, som ikke var føreren av motorsykkelen, som slukket brannen.

– Det var ikke mer enn at det var tilløp til flammer på motorsykkelen, og folk begynte å trekke unna. Jeg løp inn i en Dressmann-butikk og brukte brannslukkingsapparatet deres, sier han til NTB.

Han roser personellet i Dressmann-butikken som raskt ga ham brannslukkingsapparatet. Thorbjørnsen sier at han ikke opplevde situasjonen som veldig dramatisk.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.