Mortensrud-drapet: Fortsatt ingen pågrepne

Fortsatt er ingen pågrepet etter skytingen på Mortensrud torsdag, opplyser politiet. De gjennomfører flere avhør lørdag. En mann ble skutt og døde av skadene.

Det var torsdag kveld at en 20 år gammel mann ble skutt på Mortensrud. Han døde fredag av skadene. Foto: Trond R. Teigen / NTB
Det var torsdag kveld at en 20 år gammel mann ble skutt på Mortensrud. Han døde fredag av skadene. Foto: Trond R. Teigen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Etterforskningen vil pågå for fullt fremover, men vi er tilbakeholdne med å gå ut med detaljer i saken da vi skal gjennomføre mange avhør i løpet av dagen, forteller leder for Etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt Grete Metlid til NTB lørdag formiddag.

Det var torsdag kveld at en 20 år gammel mann ble skutt på Mortensrud. Han døde fredag av skadene.

Politiet fikk melding om skytingen, som skjedde utenfor Lofsrud skole på Mortensrud i Søndre Nordstrand bydel klokken 22.22 torsdag kveld. Vitner på stedet meldte om at det var skutt flere ganger.

Politihelikopter og hundepatruljer ble satt inn i letingen etter en eller flere mistenkte i saken. Fremdeles er ingen pågrepet.

– Det er en veldig omfattende etterforskning. Vi henter inn store mengder informasjon som vi må analysere, og som vi vil gå ut med etter hvert, sier Metlid.

Hun oppfordrer den som skjøt og eventuelt andre medvirkende til å melde seg til politiet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer