Moren til suspenderte Rubiales sultestreiker: – En umenneskelig og blodig jakt

Moren til utskjelte Luis Rubiales har gått til sultestreik i støtte til sønnen. Han ble nylig suspendert som spansk fotballpresident etter kysseskandalen i VM.

Luis Rubiales er suspendert som Spanias fotballpresident. Foto: Isabel Infantes/PA Photos.
Luis Rubiales er suspendert som Spanias fotballpresident. Foto: Isabel Infantes/PA Photos. Vis mer
Publisert

Det skriver det spanske nyhetsbyrået EFE mandag.

Angeles Bejar, som er moren til Rubiales, har i morgentimene uttalt at hun skal sulte seg selv fram til en løsning i saken til sønnen er på plass. Hun er inne i en kirke i Granada.

– Det er en umenneskelig og blodig jakt som sønnen min ikke fortjener, har Bejar uttalt til EFE.

Hun sier videre at sultestreiken vil være på ubestemt tid, men at den skal pågå døgnet rundt. Hun har bedt den spanske profilen Jennifer Hermoso om å «fortelle sannheten» om hva som skjedde etter VM-finalen.

Etter at Rubiales kysset Hermoso på munnen da de spanske kvinnene skulle få sine gullmedaljer, sa Hermoso at hun ikke likte det.

Senere sendte det spanske fotballforbundet ut en melding om at kysset var samtykket fra begge parter. I helgen slo Hermoso kraftig tilbake og sa at hun ikke hadde gitt sitt samtykke til det og beskrev episoden som en «sexistisk handling».

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer