Mor med barne­vogn påkjørt – sjåføren stakk fra stedet

En bil kjørte på en mor med barnevogn i et gangfelt i Sandefjord onsdag morgen. Bilen kjørte videre, og mor og barn blir rutinemessig sjekket av helsepersonell.

Publisert
Sist oppdatert

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 9.17. De første opplysningene gikk ut på at bilføreren hadde stukket av fra stedet, men dette viste seg senere å ikke stemme, skriver Sandefjords Blad.

Bilføreren sier til avisen at vedkommende snakket med kvinnen og ga henne telefonnummeret sitt før hun gikk videre for å rekke barnehagen. Dette bekrefter politiet noe senere.

– Etterforskning på stedet avklarte at fører av personbil ikke hadde reist direkte fra stedet etter ulykken. Fører hadde hatt dialog med involverte og utvekslet kontaktinformasjon, sier politiet til avisen.

Bilføreren har også opplyst at kvinnen og barnevognen ikke ble påkjørt, men at kvinnen gikk på bilen, som sto nesten stille.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer