Mopedist stirret på jente i skjørt - så går det galt

Det sies at kjærlighet gjør blind. Denne mopedisten klarte i alle fall ikke holde øynene på veien.

(upublisert) Opprettet
Det er ikke bare, bare å skulle holde øynene på rett sted hele tiden. Det fikk denne scooterkjøreren i Zhejiang-provinsen i Kina kjenne. Han fikk et hardt møte med en parkert van og deretter ble han truffet av en scooter som kom like bak. Han hevdet overfor politiet at han ikke rakk å bremse tidsnok, men da de så overvåkningsbildene var det ingen tvil om hva som var årsaken. Politibetjenter noterte seg at han hadde kikket bort på en jente i kort skjørt ikke mindre enn åtte ganger da han kjørte forbi henne. Med øynene klistret bort på jenta og borte fra veien, så gikk det som det måtte gå. Mopedisten slapp fra hendelsen med en mindre hjernerystelse, men kan vente seg en klekkelig bot for uhellet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.