Monica Mæland avslører ny jobb

Tidligere justisminister Monica Mæland blir advokat igjen. Hun blir partner i Schjødt, et av Norges største advokatfirmaer.

Monica Mæland har nylig gått av som justisminister. Nå blir hun partner i et advokatfirma. Foto: Javad Parsa / NTB
Monica Mæland har nylig gått av som justisminister. Nå blir hun partner i et advokatfirma. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert

– Andre er bedre enn meg til å sitte på Stortinget. Jeg er veldig glad vi har flinke folk som vil det, som gjør en jobb for oss alle, for fellesskapet, sier Mæland til Dagens Næringsliv.

Hun skal inn i industriteamet i Schjødt, et av fem store områder i advokatfirmaet, opplyser Olav Kolstad, partner og styreleder i Schjødt.

– Jeg får jobbe med næringslivet, som jeg er glad i og heier på. Som næringsminister reiste jeg land og strand rundt og besøkte bedrifter, også inn- og utenlands. Jeg oppfatter at Schjødt driver nybrottsarbeid når de henter inn en politiker med min erfaring, sier Mæland.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer