Vis mer

Mistanke om salmonella - tilbakekaller flere typer kjøttdeig

Rutinekontroll ga utslag.

Publisert

Coop kaller tilbake kjøtt- og karbonadedeig av merket Coop som er produsert av Fatland Ølen etter salmonella-mistanke.

En rutinekontroll har avdekket mistanke om salmonella i en av matvarekjedens kjøttdeiger.

– Prøven er ikke enda bekreftet positiv, men vi velger å trekke alle produktene produsert samme dag av "føre var"-prinsippet til endelig svar foreligger, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.

Han opplyser at det ikke medfører helsefare å spise produktene så lenge de er varmebehandlet.

Kjeden oppfordrer kunder som har kjøpt de aktuelle produktene til å levere de tilbake til butikken.

Produktene det gjelder er produsert 19. august 2019, og omfatter:

Coop Karbonadedeig 400 g, holdbarhet 06.09.2019

Coop Kjøttdeig 400 g, holdbarhet 06.09.2019

Coop Svin Kjøttdeig 400 g, holdbarhet 02.09.2019

Coop Svin Karbonadedeig 400 g, holdbarhet 02.09.2019

Coop Kjøttdeig storfe og svin 17 %, holdbarhet 02.09.2019

Coop Lam kjøttdeig, holdbarhet 02.09.2019

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.