Ingen funn knyttet til savnede Odin André

Mislykket dronesøk i Nidelva

Det ikke er gjort funn som knyttes til savnede Odin André Hagen Jacobsen (18) etter at politiet gjennomsøkte elveutløpet til Nidelva i Trondheim torsdag.

Publisert

18 år gamle Odin André Hagen Jacobsen fra Skaun ble meldt savnet etter at han ikke kom tilbake etter en tur til Trondheim sentrum lørdag 17. november. Den siste sikre observasjonen politiet har, er fra et kamera som fanget opp den savnede ved Fjordgata 46 klokken 5.39 på morgenen søndag 18. november.

En av politiets hovedteorier har vært at han kan ha havnet i elva. Politiadvokat Hans Vang sier imidlertid til Adresseavisen at heller ikke torsdagens søk med undervannsdroner i elveutløpet førte til resultater.

– Det kan bli nye søk i neste uke, sier Vang.

18-åringens pass, bankkort og mobiltelefon ble funnet ved Brattøra i Trondheim 12 dager etter forsvinningen. Den savnedes familie har ikke tro på de gjentatte søkene i elveløpet. De mener 18-åringen ble utsatt for noe kriminelt.

– Jeg har overhodet ingen tro på at de kommer til å finne ham i elva. Det har jeg også sagt flere ganger før, uttalte faren, Dan Yngve Jacobsen, onsdag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer