Vis mer

Mis­hand­let valp hylgråter da hjelpen endelig kommer

Forstår ikke at kvinnen prøver å gi den kjærlighet.

(upublisert) Opprettet


Videoen av en gråtende hund i et bur i Romania har fått titusener av delinger på Facebook.

Ifølge kvinnen som har lagt ut videoen har hunden blitt mishandlet hele livet, før den rundt 11. november ble funnet og tatt med av frivillige som hjelper mishandlede hunder i landet.

Da hjelpen kom var hunden så redd for mennesker at den hylgråt helt til kvinnen hadde klappet ham kjærlig lenge nok til at den begynte å stole på henne. 

Tre uker etter at hunden ble funnet ble en ny video lastet opp i kommentarfeltet til originalvideoen. Der er hunden, som nå har fått navnet Kevin, tydelig glad logrer med halen mens den får kos.

Under videoen står det at lille Kevin den 17. desember skulle flys til sitt nye hjem i Storbritannia, takket være penger som er samlet inn etter at den første videoen gikk viralt.

Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.