Syriske medier:

Minst syv drept i angrep på militærskole

Mange syrere er drept, både sivile og soldater, i et droneangrep mot en militærskole i Homs-provinsen, melder syriske medier.

Publisert
Sist oppdatert

Syriske myndigheter anklager militante grupper med internasjonal støtte for å stå bak angrepet, som skal ha skjedd midt under en eksamensseremoni.

Tallet på drepte og sårede spriker. Ifølge enkelte meldinger er flere titall personer drept, mens eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) melder om minst sju drepte.

– Sju drepte og over 20 regimeoffiserer såret i en kraftig eksplosjon i området ved militærskolen i Homs, forårsaket av et droneangrep under en eksamensseremoni, skriver SOHR torsdag.

Syrisk fjernsyn melder på Telegram at det dreier seg om et «terrorangrep» og at det er et stort antall ofre.

Angrepet skal ha blitt gjennomført cirka 20 minutter etter at Syrias forsvarsminister hadde forlatt stedet, ifølge ubekreftede meldinger i sosiale medier.

- Vi snakker nå med europeiske ledere om styrking av luftforsvaret, av våre soldater og om å gi vårt land beskyttelse fra terror, skriver han.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer