Minst fire knivstukket på treningssenter i Duisburg

Minst fire personer er skadd etter at kunder på et treningssenter i Duisburg i Tyskland ble angrepet med kniv, opplyser tysk politi.

Gjerningspersonen som angrep flere personer på et helsestudio, er fortsatt på frifot. Foto: Christoph Reichwein / AP / NTB
Gjerningspersonen som angrep flere personer på et helsestudio, er fortsatt på frifot. Foto: Christoph Reichwein / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Det vi vet så langt, er at en person har såret andre med en gjenstand på et treningssenter, skriver Duisburg-politiet i en Twitter-melding.

– Situasjonen er fortsatt forvirrende, skriver de.

Ifølge avisen Bild tror politiet at gjerningspersonen fortsatt er på frifot. En politioperasjon ledet fra Essen er satt i gang, og publikum oppfordres til å unngå området.

Den regionale kringkastingen Westdeutscher Rundfunk ( WDR ) melder at to politihelikoptre kan ses over Duisburg, som ligger vest i Tyskland. Deler av sentrum er sperret av.

Avisen Westdeutsche Allgemeine Zeitung ( WAZ ) skriver at politiets spesialinnsatsgruppe er kalt inn. Angrepet skal ifølge avisen ha skjedd på treningssenteret John Reed.

(©NTB)

Mer om