Folk venter på å bli reddet ned fra den brennende bygningen i Mumbai. Foto: Rafiq Maqbool / AP / NTB scanpix
Folk venter på å bli reddet ned fra den brennende bygningen i Mumbai. Foto: Rafiq Maqbool / AP / NTB scanpix Vis mer

Storbrann i Mumbai

Minst 50 reddet ut av brennende bygning i Mumbai – mange fortsatt fanget

Mange mennesker er fortsatt innesperret i et brennende høyhus i Mumbai i India. Bygningen huser blant annet kontorene til et statseid teleselskap.

Publisert

Minst 50 mennesker var mandag ettermiddag reddet ut av bygningen. 16 brannbiler og 200 brannfolk deltar i arbeidet med å slukke brannen og evakuere folk som ikke har greid å komme seg ut.

Den ni etasjer høye bygningen ligger i Bandra-området i Mumbai.

Indisk fjernsyn har vist bilder av mennesker som knuser vinduer og som vinker til brannfolkene for å bli evakuert.

– Brannen har rammet andre, tredje og fjerde etasje. Vi har så langt reddet 50 mennesker, sier en ansatt i brannvesenet.

– Vi har ikke det nøyaktige antallet, men brannen har tvunget mange mennesker til å søke tilflukt på terrassen. De bør også bringes i sikkerhet snart, sier han.

Det er foreløpig ikke meldt om skadde eller omkomne.

TV-kanalen NDTV anslår at 100 mennesker er fanget på bygningens terrasse, mens kanalen Times Now melder at 50 mennesker ennå ikke har kommet seg ut.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.