Minst 16 drept i selvmord­sangrep i Afghanistan

Flere eksplosjoner rystet byen Jalalabad i Afghanistan onsdag. Minst 16 er drept, ifølge lokale myndigheter.

Publisert

Det opplyser både en afghansk tjenestemann og AFPs journalist på stedet. Angrepet ser ut til å være rettet mot et privat selskap i nærheten av flyplassen i byen.

– To angripere utløste bombevester, og to andre ble skutt av sikkerhetsstyrkene, sier provinsmyndighetenes talsmann Attaullah Khogyani til AFP.

Et medlem av provinsrådet i området, Zabihullah Zmarai, sier selvmordsbomberne tok seg inn i bygningen til et byggefirma. De drepte skal være sivile ansatte i firmaet. Han sier at det pågår en operasjon for å sikre området.

Angrepet kommer etter at det er meldt om framskritt i forhandlingene mellom Taliban og USA om en fredsavtale for Afghanistan.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.