Michael Schumacher på besøk i Trysil tidlig på 2000-tallet. Foto: Knut Fjeldstad / NTB scanpix.
Michael Schumacher på besøk i Trysil tidlig på 2000-tallet. Foto: Knut Fjeldstad / NTB scanpix. Vis mer

Franske medier: Schumacher på sykehus

- Michael Schumacher innlagt på sykehus

Den tidligere formel 1-stjernen Michael Schumacher skal være innlagt på et sykehus i Paris.

Publisert

Det er avisen Le Parisien som skriver dette.

Tyskeren fylte 50 år sist januar og er den som fortsatt innehar flest VM-titler og VM-rundeseirer i formel 1s historie. Hele sju ganger ble Michael Schumacher verdensmester, og han vant habile 91 løp.

29. desember 2013 var han involvert i en alvorlig ulykke i alpinbakken mens han var på skiferie sammen med familien i de franske alper.

Racerføreren ble lagt i kunstig koma etter ulykken, og først i september 2014 annonserte familien at han kunne forlate sykehuset i Lausanne og vende tilbake til hjemmet sitt i sveitsiske Gland.

Det har vært stille rundt Schumacher i de siste årene, men ifølge Le Parisien ankom Schumacher sykehuset l'Hôpital européen Georges-Pompidou i Paris på en båre.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.