Vis mer

Michael hadde bodd på gaten i seks år. Så kjøpte han et skrapelodd

Vant 4,3 millioner kroner!

(upublisert) Opprettet


Fredag i forrige uke bestemte hjemløse Michael Engfors fra Colorado seg for å kjøpe et skrapelodd for 10 dollar på den lokale bensinstasjonen.

Dét angrer ikke 61-åringen på i dag: Han skrapte nemlig frem utrolige 500.000 dollar (rundt 4,3 millioner kroner) - et beløp som naturligvis har forandret livet hans totalt.

- Fantastisk historie


Historien om amerikaneren, som først ble omtalt av P4 i Norge, har spredt seg hurtig over hele verden. Men det tok faktisk litt tid før hovedpersonen røpet hemmeligheten for omverdenen.

Engfors, som har vært hjemløs i seks år, overnattet to netter i en lokal kirke før han gikk ut med nyheten.

- Det er en fantastisk historie, som virkelig har inspirert mange. Det kunne faktisk ikke ha skjedd en bedre person enn en hjemløs, sier Jeremy Kowalis, som jobber på Aspen Homeless Shelter, til NBC-kanalen KUSA.

Vil kjøpe nye ski


Kowalis har i flere år fått besøk av Engfors på overnattingsstedet.

- Jeg tror ikke at han normalt bruker 10 dollar på å kjøpe skrapelodd, men akkurat denne dagen gjorde han altså det, og det må man kunne si at betalte seg, sier Kowalis, ifølge The Mirror.

Engfors har heldigvis ikke mistet bakkekontakten etter at han ble rik - Aspen-mannen har foreløpig bare bestemt seg for å kjøpe et par nye ski.Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.