MGP-finalen 2024 skal holdes i Trondheim

Neste års tre delfinaler i Melodi Grand Prix skal arrangeres på Marienlyst i Oslo, men finalen skal holdes i Trondheim Spektrum lørdag 3. februar.

Norsk-italienske Alessandra vant den norske finalen i Melodi Grand Prix i Trondheim Spektrum med låta «Queen of Kings» i fjor. Foto: Rodrigo Freitas / NTB
Norsk-italienske Alessandra vant den norske finalen i Melodi Grand Prix i Trondheim Spektrum med låta «Queen of Kings» i fjor. Foto: Rodrigo Freitas / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Musikkansvarlig Geir Karlsen i MGP sier i en pressemelding at trøndere kan å lage fest, og sammen med tilreisende fra hele Norge og Europa blir dette en kveld for historiebøkene.

Det er knyttet stor spenning til hvilke artister som er med i MGP 2024.

– Selv om vi ikke kan dele noen navn nå, så kan vi avsløre at Trøndelag er godt representert blant de 18 deltakende artistene. Det skal bli spennende å se hvor mange som går videre, og får opptre på hjemmebane i Trondheims storstue, sier Karlsen.

Det vil være 18 deltakere som konkurrerer i neste års Melodi Grand Prix. Seks artister og band deltar i hver delfinale, hvor tre går videre til den store finalen.

Den første delfinalen sendes lørdag 13. januar.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer