Metallica kommer til Norge

Ett av verdens største rockeband Metallica kommer til rockefestivalen Tons of Rock på Ekebergsletta i Oslo neste sommer.

Det amerikanske heavy metal-bandet Metallica kommer til Tons of Rock neste sommer. Her fra en konsert i Telenor Arena i 2018. Foto: Heiko Junge / NTB
Det amerikanske heavy metal-bandet Metallica kommer til Tons of Rock neste sommer. Her fra en konsert i Telenor Arena i 2018. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

– Å bringe Metallica til Norge og Tons of Rock er større enn ord kan beskrives. Og reisen hit er lengre enn noen kan forestille seg, samtidig har vel avstanden mellom oss som fans og oss arrangører aldri vært kortere, sier daglig leder Jarle Kvåle i Tons of Rock.

San Francisco-bandet lanserte tidligere i år sitt 12. studioalbum; "72 Seasons" og er for tiden aktuell med et spektakulært stadion-show.

Metallica kommer samme år som festivalen fyller 10 år.

– Et band av Metallica sitt kaliber til en festival i Norge er sensasjonelt, sier Martin Nielsen i Live Nation.

Bandet ble dannet i Los Angeles i California i 1981 og er et av de mest ikoniske og innflytelsesrike artistene i musikkhistorien. Metallica har solgt over 125 millioner album.

Bandet består av James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett og Robert Trujillo. Sistnevnte erstattet Jason Newsted, som igjen erstattet avdøde Cliff Burton.

Neste sommer topper Metallica plakaten på Tons of Rock sammen med blant annet Judas Priest, Tool og Greta Van Fleet.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer