Messi om å spille med Neymar og Mbappe: – Gleder meg stort til det

Onsdag ble Lionel Messi presentert som PSG-spiller. Han trives allerede i den franske hovedstaden og gleder seg til å spille med Neymar og Kylian Mbappé.

Lionel Messi attends a press conference Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi said he's been enjoying his time in Paris "since the first minute" after he signed his Paris Saint-Germain contract on Tuesday night. The 34-year-old Argentina star signed a two-year deal with the option for a third season after leaving Barcelona. (AP Photo/Francois Mori)
Lionel Messi attends a press conference Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi said he's been enjoying his time in Paris "since the first minute" after he signed his Paris Saint-Germain contract on Tuesday night. The 34-year-old Argentina star signed a two-year deal with the option for a third season after leaving Barcelona. (AP Photo/Francois Mori) Vis mer
Publisert

Presentasjonen skulle opprinnelig starte presis klokken 11, men argentineren ankom PSGs hjemmebane Parc des Princes drøye seks minutter senere. Han entret pressekonferansen sammen med sin kone og barna deres, samt PSG-president Nasser al-Khelaifi, iført et PSG-munnbind.

– Jeg er veldig stolt og veldig glad for å kunne presentere Lionel. Det er en historisk dag for klubben, for fotballverdenen, og det er et fantastisk øyeblikk for oss. «Leo» er den eneste som har vunnet Gullballen seks ganger. Han gjør fotballen magisk og nydelig, innledet al-Khelaifi pressekonferansen med.

– Det eneste jeg vil nå er å komme meg i gang med laget og begynne en ny epoke i livet. Jeg vil takke presidenten og hele klubben for måten de har tatt meg imot på. Jeg er veldig fornøyd med valget mitt. Det var vanskelig å si farvel til Barcelona, etter så mange år, sa Messi.

Drømmelag

Argentineren la til at han trives i Paris, og at han tar med seg drømmen om å vinne nok et Champions League-trofé til den franske hovedstaden.

– Jeg trives veldig godt i Paris. Vi skal kjempe for klubben i tiden fremover. Jeg gleder meg veldig til å spille med Neymar og Mbappé. Laget er veldig bra, sa Messi på spørsmål om hvordan det blir å danne en angrepstrio med de to superstjernene.

– Jeg har sagt før at drømmen min er å vinne Champions League igjen, og jeg tror jeg er på det ideelle sted for å ha sjansen til å gjøre det, sa Messi.

Han vant sin siste av tre mesterligapokaler med Barcelona i 2015.

Usikker på debutdato

Messi fikk også spørsmål om når han blir å se i kamp.

– Jeg vet ikke når jeg kan spille. Jeg har vært på ferie, og alt er veldig nytt. Jeg trenger en sesongoppkjøring først. Jeg vil spille så raskt som mulig, men jeg vet ikke akkurat når.

Flere tusen fans hadde møtt opp utenfor Parc des Princes onsdag morgen for å få et glimt av superstjernen. I tillegg var det flere kilometer med kø utenfor supporterklubben grytidlig onsdag for å sikre seg en Messi-drakt med nummer 30.

Med Barcelona vant Messi fire Champions League-titler og ti La Liga-titler. Han noterte seg for 672 mål og 266 målgivende pasninger på 778 kamper siden debuten for A-laget i 2004.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer