Mens Raymond talte, spilte 82 personer kort og så på fotball – til politiet tømte lokalene

Mens byrådsleder Raymond Johansen meldte om omfattende nedstenging av hovedstaden søndag kveld, var 82 personer samlet for å spille kort og se på fotballkamp.

Publisert

Det skjedde på to tilstøtende klubber i samme bygning i Olafiagangen på Grønland i Oslo, og arrangørene blir nå anmeldt. Det foregikk ikke servering i lokalene, som politiet tømte for personer.

Like før hadde Oslo-politiet også rykket ut til et forsamlingslokale i Motzfeldts gate på Tøyen, der 15 personer var samlet.

– Der vurderer vi om vi skal anmelde arrangøren, eller om dette er å regne som en privat sammenkomst, der alle tilstedeværende blir anmeldt, sier operasjonsleder Sven Christian Lie til NTB.

Rett før klokken 19 meldte Oslo-politiet på Twitter om de første 15 personene de kom over, og halvtime etter kunne politiet opplyse om de neste lokalene som måtte tømmes:

– I Olafiagangen har vi kommet over to arrangementer med til sammen 82 personer. Ansvarlige for de to lokaler blir anmeldt. Lokalene blir tømt for personer, skrev politiet på Twitter.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer