Meningsmåling: En av fem Ap-velgere vil bytte ut Støre før valget

Partileder Jonas Gahr Støre sliter med oppslutningen i eget parti og hver femte Ap-velger vil bytte ham ut på landsmøtet i april, viser meningsmåling.

Ap-leder Jonas Gahr Støre sliter med oppslutningen i eget parti, ifølge en meningsmåling. Foto: Paul Kleiven/NTB
Ap-leder Jonas Gahr Støre sliter med oppslutningen i eget parti, ifølge en meningsmåling. Foto: Paul Kleiven/NTB Vis mer
Publisert

Halvparten av Ap-velgerne vil beholde Støre, mens 30 prosent svarer at de ikke vet i meningsmålingen InFact har gjort for Nettavisen , Bergensavisen, Nordlys og Trønder-Avisa.

I målingen, som ble gjennomført onsdag, er 3.245 personer i hele landet spurt om hvilket parti de vil stemme på, om de mener partilederen Jonas Gahr Støre gjør en god jobb, og om han burde byttes ut før valget.

Det er også flere velgere som mener Støre gjør en dårlig jobb enn en god jobb, skriver Nettavisen. 36 prosent svarer at han gjør en svært dårlig eller dårlig jobb, mens 22 prosent mener han gjør en god eller svært god jobb.

Støre har dårligst oppslutning blant unge velgere. I aldersgruppen under 30 år svarer hele 40 prosent at han bør byttes ut på landsmøtet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer