Meghans far kan bli innkalt som vitne i rettssak mot avis

Thomas Markle, faren til hertuginne Meghan, kan bli innkalt som forsvarets vitne i søksmålet mot avisa Mail on Sunday, ifølge rettsdokumenter.

Thomas Markle, som er faren til hertuginne Meghan (bildet), kan bli innkalt som vitne i søksmålet mot avisa Mail on Sunday, ifølge rettsdokumenter. Arkivfoto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix.
Thomas Markle, som er faren til hertuginne Meghan (bildet), kan bli innkalt som vitne i søksmålet mot avisa Mail on Sunday, ifølge rettsdokumenter. Arkivfoto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix. Vis mer
Publisert

Hertuginne Meghan og prins Harry har saksøkt avisa og dets moderselskap Associated Newspapers for å ha publisert et brev hun skrev til faren. Hun beskylder avisa for å ha brutt opphavsretten, for å misbruke privat informasjon, samt brudd på Storbritannias databeskyttelseslov.

Rettsdokumenter viser at avisa planlegger å kalle inn Thomas Markle som vitne, og de hevder at han hadde «en tungtveiende rett til å fortelle sin versjon av hva som skjedde mellom ham og datteren, inkludert innholdet i brevet».

I dokumenter utarbeidet av avisens advokater, hevder de videre at medlemmer av Storbritannias kongefamilie «er avhengige av omtale om sine liv for å opprettholde de privilegerte stillingene de innehar».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer