Medier: Russisk håndballprofil død etter fall fra 8. etasje

Den russiske håndballprofilen Victoria Divak er død. Flere medier melder at 29-åringen skal ha falt fra et leilighetsbygg.

Viktoria Divak er død etter mystiske omstendigheter. Foto: Det russiske håndballforbundet.
Viktoria Divak er død etter mystiske omstendigheter. Foto: Det russiske håndballforbundet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er det russiske håndballforbundet som på sine nettsider bekrefter 29-åringens bortgang. Avdøde Divak var playmaker i den russiske klubben HC Astrakhanochka.

Forbundet oppgir ingen dødsårsak i sin uttalelse, men ifølge flere medier skal Divak ha omkommet etter å ha falt fra 8. etasje. Bloknot Astrakhan skriver at lokale myndigheter bekrefter at en person er død etter et fall fra et leilighetsbygg i regionen.

Nyhetsbyrået TASS rapporterer om det samme.

Ved hjelp av offentlig flydata har et analyseselskap kartlagt hvordan Vesten overvåker Russland og krigen i Ukraina. Video: NTB, DAGBLADET TV, LUC WILLEMS, U.S. AIR FORCE. Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

Bloknot Astrakhan skriver videre at lokale myndigheter bekrefter å ha igangsatt en etterforskning rundt dødsfallet.

Nyheten om Divaks bortgang ble først kommunisert ut av de lokale idrettsmyndighetene i Astrakhan.

Divak har vært med på å vinne det russiske seriemesterskapet tre ganger. Hun har også vært profesjonell i Frankrike, Tyskland og Belarus.

Hun var sist i aksjon for klubblaget søndag. Da spilte HC Astrakhanochka mot CSKA Moskva i den russiske ligaen. Dagen etter mistet Divak livet.

Som ung var håndballprofilen med på å vinne sølv i junior-EM, og i 2010 vant hun medalje av samme valør under ungdoms-OL.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer