Medier: PSG nærmer seg Messi-signering

Lionel Messi kan bli gjenforent med Neymar i Paris Saint-Germain. Den franske klubben synes å ha klar bane i jakten på superstjernen.

Lionel Messi ser ut til å være på vei til PSG etter 21 år i Barcelona. Foto: Manu Fernandez/AP/NTB
Lionel Messi ser ut til å være på vei til PSG etter 21 år i Barcelona. Foto: Manu Fernandez/AP/NTB Vis mer
Publisert

Ifølge RMC Sport har Messi vært tydelig overfor PSG at han ønsker å slutte seg til laget. Kanalen melder at det allerede pågår samtaler om en toårsavtale med en opsjon på en tredje sesong.

Det skjer kun ett døgn etter at Barcelona bekreftet at Messi forlater klubben etter 21 år. Nyheten kom som et stort sjokk.

Fotballikonets far og agent, Jorge Messi, skal selv ha tatt kontakt med PSG-ledelsen. Det skriver Le Parisien. Flere anerkjente fotballeksperter melder i sosiale medier at det kun er snakk om tid før Messi blir klar for fransk fotball.

Der vil han i så fall igjen være på lag med Neymar, som i 2017 forlot Barcelona som tidenes dyreste fotballspiller. Brasilianeren ble da hentet for elleville 222 millioner euro. I dag tilsvarer det godt over 2,3 milliarder kroner.

Messi har legendestatus i Barcelona. Inntil nå er det den eneste klubben argentineren har spilt for i seniorkarrieren. Katalanerne trodde de skulle få godkjent en ny avtale med ham på fem år, men torsdag satte La Liga økonomikrav en stopper for det. Barcelona trøbler tungt med høy gjeld og store inntektstap.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer