Det har regnet raketter og bomber over både Gaza og Israel de siste dagene. Foto: Ariel Schalit / AP / NTB scanpix
Det har regnet raketter og bomber over både Gaza og Israel de siste dagene. Foto: Ariel Schalit / AP / NTB scanpix Vis mer

Medier: Israel og Hamas enige om våpenhvile

Israel og Hamas er blitt enige om en våpenhvile som skal få slutt på de blodige kamphandlingene, ifølge palestinske medier.

Publisert

Våpenhvilen trådte i kraft klokken 4.30 mandag morgen lokal tid, opplyser en Hamas-kontrollert fjernsynsstasjon, ifølge Reuters.

Siden lørdag har militante palestinere skutt over 600 raketter inn i det sørlige Israel og drept minst fire sivile, ifølge den israelske forsvarsledelsen.

Israel har svart med luftangrep som ifølge helsemyndighetene på Gaza har drept 22 personer, blant dem en tolv år gammel gutt. Blant de drepte er også minst åtte medlemmer av de militante gruppene Islamsk hellig krig eller Hamas.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.