Medier: Greenwood mistenkes også for drapstrusler

Manchester United-spilleren Mason Greenwood ble tirsdag siktet for seksuelt overgrep og drapstrusler. Han var fra før siktet for vold og voldtekt.

Mason Greenwood er i hardt vær. Han er mistenkt for vold, seksuelt overgrep og dødstrusler. Foto: Rui Vieira, File / AP / NTB
Mason Greenwood er i hardt vær. Han er mistenkt for vold, seksuelt overgrep og dødstrusler. Foto: Rui Vieira, File / AP / NTB Vis mer
Publisert

Det melder britiske medier, blant dem Sky Sports og BBC.

Greenwood ble søndag pågrepet av politiet i Manchester etter at en kvinne anklaget ham for vold og voldtekt. Tirsdag ble det klart at politiet mistenker ham også for seksuelt overgrep og drapstrusler. Det er ikke kjent om det er mot samme kvinne.

Politiet i Manchester skriver i en pressemelding at de etter avhørene de siste dagene, har valgt å utvide siktelsen.

«Han fortsetter å bli avhørt etter at vi har fått en forlengelse til i morgen (onsdag). Som følger av avhør så langt, har han blitt ytterligere siktet for mistanke om seksuelt overgrep og drapstrusler», sier politiet ifølge magasinet The Athletic.

Greenwood har ennå ikke uttalt seg offentlig om anklagene mot ham.

Det var i morgentimene søndag at kvinnen la ut bilder og en video i sosiale medier, der hun anklaget ham for å ha slått og skadet henne. Greenwoods klubb, Manchester United, var tidlig ute og sa de skulle se nærmere på saken. Litt senere ble det klart at klubben suspenderer Greenwood fra treninger og kamper «inntil videre».

Mandag ble det for øvrig klart at utstyrsgiganten Nike suspenderer sin avtale med 20-åringen.

(©NTB)

Mer om