Medier: Dette er Ronaldos kjempelønn

Cristiano Ronaldo (36) går rett inn på lønnsstoppen i Premier League, men kommer til å ligge godt bak Lionel Messi og Neymar.

Foto: AP/NTB
Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert

Flere engelske medier, blant annet avisen Daily Mail , melder at Ronaldo blir best betalt i engelsk eliteserie etter overgangen til Manchester United. Ukelønnen hans skal ligge på godt over 5 millioner kroner. Det er likevel langt under det han tjente i Juventus. I Italia lå han på snaut 9 millioner i uka.

Ronaldo-lønnen i United er noe høyere enn det Romelu Lukaku (Chelsea) får. Kevin de Bruyne (Manchester City) skal ligge på tredjeplassen, men solid bak de to første.

Neymar og Lionel Messi (begge i Paris Saint-Germain) er de best betalte fotballspillerne i verden. Den franske avisen L'Equipe har omtalt at de tjener henholdsvis 7,3 og 10,4 millioner i uka.

I tillegg kommer svært lukrative sponsoravtaler. Magasinet Forbes skrev i fjor at Messi hadde inntekter på 1 milliard kroner i perioden september 2019 til september 2020.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer