Mbappé bekrefter PSG-exit

Fotballstjernen Kylian Mbappé opplyser at han aldri har hatt samtaler med ledelsen i Paris Saint-Germain om å forlenge kontrakten med klubben.

Kylian Mbappé bekrefter PSG-exit. Foto: Martin Meissner / AP / NTB
Kylian Mbappé bekrefter PSG-exit. Foto: Martin Meissner / AP / NTB Vis mer
Publisert

Superstjernen opplyser også til nyhetsbyrået AFP at det mandag ble sendt et brev til hans nåværende arbeidsgiver om at det ikke er aktuelt å utløse opsjonen som gir ett års kontraktsforlengelse neste sommer.

Mbappe hevder samtidig at han allerede i juli i fjor ga samme beskjed. Hensikten med brevet som ble sendt mandag var kun å «bekrefte det som allerede var blitt snakket om tidligere».

Mbappes kontrakt med PSG utløper i juni neste år. Det betyr at han står fritt til å signere for en ny klubb i januar.

New York Times spekulerer i at beslutningen som nå er tatt, kan tvinge den franske klubben til å vurdere å selge spissen allerede i sommer. Alternativet er at han går gratis om ett år.

Mbappe har spilt for den franske storklubben siden 2018. Samtidig har det i flere sesonger versert rykter om at han er sterkt ønsket i Real Madrid. De fleste forventer at spanjolene må forsterke med en spiss ettersom Karim Benzema er ferdig i klubben.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer