Musefangeren Larry

May må flytte ut fra Downing Street - «Larry» blir boende

Musefangeren Larry beholder jobben og slipper å flytte fra statsministerboligen i Downing Street, selv om Theresa May har overlatt den til Boris Johnson.

Larry pusser pelsen utenfor 10 Downing Street onsdag. Han beholder jobben og bostedet, selv om en ny statsminister flytter inn. Foto: AP / NTB scanpix
Larry pusser pelsen utenfor 10 Downing Street onsdag. Han beholder jobben og bostedet, selv om en ny statsminister flytter inn. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den stripete hannkatten beholder tittelen sjefmusefanger og embetsmannskatt i 10 Downing Street, melder BBC.

Boris Johnson blir den tredje statsministeren Larry bor med siden han flyttet inn i 2011. Han bodde først sammen med David Cameron, så Theresa May fram til onsdag.

Larry ble hentet til oppdraget som musefanger fra et hjem for hjemløse husdyr etter at en feit, svart rotte ble observert i full fart foran inngangsdøra til 10 Downing Street under en direktesending på TV for åtte år siden.

Larry følger i potefarene til en rekke andre Downing Street-katter, som uoffisielt har gått under yrkesbetegnelsen Sjefmusefanger til kabinettkontoret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer