Vis mer

Mark Zuckerberg har blitt far. Her er hans åpne brev til sin nyfødte datter

«Din mor og jeg har ikke ord for å beskrive håpet du gir oss for fremtiden.»

(upublisert) Opprettet


Facebooksjef Mark Zuckerberg og kona Priscilla Chan Zuckerberg har nylig blitt foreldre til ei lita jente. I den anledning har han publisert et åpent brev til datteren Max på Facebook.

«Kjære Max

Din mor og jeg har enda ikke ord for å beskrive håpet du gir oss for fremtiden. Ditt nye liv er fullt av løfter, og vi håper du vil bli lykkelig og frisk så du kan utforske det til det fulle. Du har allerede gitt oss en grunn til å reflektere over verden vi håper du lever i.

Som alle andre foreldre, ønsker vi at du skal vokse opp i en verden som er bedre enn den vi lever i i dag.»

Gir bort 388 milliarder kroner


I brevet annonserte også de nybakte foreldrene at de vil gi bort neste alle Facebook-aksjene deres til gode formål.

«Vi har besluttet å gjøre det lille vi kan for å skape en bedre verden for alle barn. Vi vil gi 99 prosent av våre Facebook-aksjer, for tiden omlag 45 milliarder dollar, iløpet av livet til dette formålet. Vi vet at det er et lite bidrag sammenlignet med alle ressursene og de talentfulle menneskene som alle jobber med disse spørsmålene. Men vi ønsker å gjøre det vi kan, sammen med mange andre.»

45 milliarder dollar tilsvarer svimlende 388 milliarder kroner.

Mange lykkeønskninger


Det renner inn med likerklikk og kommentarer på Zuckerbergs Facebook-innlegg. I skrivende stund har innlegget over 1 millioner likes, blant annet fra profilerte personer som Arnold Schwarzenegger og Shakira.

I kommentarfeltet har det rent inn med gratulasjoner. Blant annet fra Facebook-direktør Sheryl Sandberg, Bieber-manager Scooter Braun og Melinda Gates.

- Velkommen til verden, Max! Bill Gates og jeg gleder oss til å møte deg. Du er heldig som har en fantastisk mor og far, skriver kona til Microsoft-gründeren.

(Skjermdump Facebook)Legg til sol_no på SnapChat

 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.