Maradona vil ha Solskjærs jobb

Den argentinske fotballegenden Diego Maradona er ikke i tvil om at han er mannen som igjen kan gi Manchester Uniteds velfylte premieskap påfyll av sølvtøy.

Diego Maradona har meninger om Manchester United. Foto: Eduardo Verdugo / AP / NTB scanpix
Diego Maradona har meninger om Manchester United. Foto: Eduardo Verdugo / AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

I et intervju med fotballmagasinet FourFourTwo lanserer 58 år gamle Maradona seg til Old Trafford-jobben Ole Gunnar Solskjær i øyeblikket har.

– Hvis Manchester United trenger en manager, er jeg mannen til å gjøre jobben, sier argentineren som i øyeblikket er han trener i klubben Dorados på andre nivå i mexicansk fotball.

– Jeg vet at de (United) selger mange drakter over hele verden, men de trenger også å vinne trofeer. Det kan jeg ordne for dem, fortsetter han.

Videre røper legenden at han lenge hadde et bankende United-hjerte.

– Manchester United var mitt favorittlag i England i så lang tid. De hadde så mange fantastiske spillere og et fantastisk lag under Alex Ferguson. Men nå må jeg si Manchester City. Jeg vet du ikke bør bytte favorittlag på den måten, men det handler om Kun (Aguero), sier Maradona.

City-spiss Sergio Aguero var tidligere sammen med Maradonas datter Giannina. Sammen har de sønnen Benjamin.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer