Manson får sparken etter anklager om mishandling

Sjokkrocker Marilyn Manson kastes ut av TV-serier og plateselskapet sitt etter at eksen Evan Rachel Wood og andre kvinner har anklaget ham for mishandling.

Anklager om mishandling har ført til at Marilyn Manson er kastet ut av plateselskapet sitt og to TV-serier han medvirket i. Arkivfoto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB
Anklager om mishandling har ført til at Marilyn Manson er kastet ut av plateselskapet sitt og to TV-serier han medvirket i. Arkivfoto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Wood har tidligere fortalt om psykisk og fysisk mishandling i et forhold og har nå navngitt Manson i et innlegg på Instagram. Hun sier hun ble hjernevasket og manipulert til å underkaste seg ham. Hun var 19 og han var 38 da de offisielt ble et par.

Kort tid etter Woods innlegg, stilte flere kvinner seg bak anklagene og fortalte blant annet at de lider av posttraumatisk stressyndrom.

Etter at anklagene kom ut, har TV-kanalen sagt at Manson, hvis egentlige navn er Brian Warner, ikke lenger skal være med i serien «American Gods», skriver Deadline. AMC Networks sier han holdes utenfor serien «Creepshow» så lenge saken etterforskes.

I tillegg har plateselskapet Loma Vista Records også valgt på kaste ham ut som følge av anklagene.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer