Brann i campingvogn

Mannen som overlevde campingbrann, skrevet ut fra sykehus

Mannen i 20-årene som ble reddet ut av campingvognen som brant under en countryfestival på Vinstra fredag, er skrevet ut fra sykehus. Én mann omkom i brannen.

En mann i 20-årene omkom i en campingvognbrann på Vinstra fredag morgen. Foto: Kristin Veskje / GD / NTB scanpix
En mann i 20-årene omkom i en campingvognbrann på Vinstra fredag morgen. Foto: Kristin Veskje / GD / NTB scanpix Vis mer
Publisert

– Mannen som kom seg ut fra campingvognen, ble skrevet ut fra sykehus på lørdag, sier politibetjent Kjell Bakken i Innlandet politidistrikt til NTB.

Den eksplosjonsartede brannen startet ved 8-tiden fredag morgen. Det var det to personer inne i campingvogna. Én person kom seg ut, mens en mann i 20-årene fra Nord-Østerdalen omkom.

Mannen som ble reddet ut fra brannen, ble avhørt over telefon fredag kveld. Han husker svært lite fra hendelsen, skriver Gudbrandsdølen Dagningen.

Politiet kjenner ennå ikke årsaken til brannen.

– Vi har ingen avklaring rundt brannårsaken ennå. Konklusjonen ligger nok litt fram i tid. Åstedsundersøkelsene er ikke avsluttet. Vi vil gjøre ytterligere undersøkelser utover uken. Brannen fremstår fortsatt som en ulykke. Det er ingenting som tyder på at det har skjedd noe straffbart, sier Bakken.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer