Mannefall i United – Ronaldo går glipp av Manchester-derbyet

Cristiano Ronaldo sliter med en skade og er ikke i troppen til Manchester United som møter byrival Manchester City søndag. Edinson Cavani er heller ikke med.

Cristiano Ronaldo går glipp av Manchester-derbyet. Foto: Rui Vieira / AP / NTB
Cristiano Ronaldo går glipp av Manchester-derbyet. Foto: Rui Vieira / AP / NTB Vis mer
Publisert

United sliter også i forsvaret. Der mangler Luke Shaw og Raphael Varane. Eric Bailly er imidlertid tilbake fra skade og på benken. Harry Maguire og Victor Lindelöf starter i midtforsvaret.

Svenske Anthony Elanga får tillit fra start på topp for United i stjernenes fravær. Marcus Rashford er i troppen, men henvises til benken mot byrivalen.

For Citys del mangler forsvarsbauta Ruben Dias.

Allerede før mannefallet i troppen så søndagens byderby vanskelig ut for Ralf Rangnicks menn. City ligger hele 19 poeng foran de røde djevlene.

I oppgjøret på Old Trafford tidligere denne sesongen, var City et par hakk for store for Manchester United, som da var ledet av Ole Gunnar Solskjær. Den gang vant Pep Guardiolas mannskap enkelt 2-0, og det ble den nest siste ligakampen under Solskjærs ledelse før nordmannen fikk sparken.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer