Mann truet dørvakt med pistol i Oslo

En mann som hadde truet dørvaktene på et utested i Oslo med pistol, ble resolutt fratatt våpenet fra vaktene på et annet utested senere natt til torsdag.

Publisert

Politiet i Oslo ble varslet om den første episoden ved et utested ved Fridtjof Nansens plass klokka 01.50 natt til torsdag. Mannen hadde truet de ansatte med en pistol, men løpt fra stedet.

Snaut 20 minutter senere fikk politiet en henvendelse fra vaktene på utestedet London Pub lenger opp i sentrum. Da vaktene der observerte en mann med en pistol inne i lokalet gikk de bort og tok våpenet fra ham.

– Det viste seg å være et gassvåpen, men det var det ingen som visste på forhånd. Vedkommende løp også fra dette stedet, men en patrulje fikk fatt i ham etter beskrivelser fra vitner og videoovervåking som ble sjekket, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til NTB.

Mannen ble pågrepet og er siktet for brudd på våpenloven.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.