Mann tiltalt for vold og voldtekt i bobil

En mann må i mars neste år møte i Nedre Romerike tingrett, tiltalt for vold og voldtekt. Foto: Cornelius Poppe / NTB
En mann må i mars neste år møte i Nedre Romerike tingrett, tiltalt for vold og voldtekt. Foto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer
Publisert

En mann i 50-årene må neste år møte i Nedre Romerike tingrett, tiltalt for voldtekt og grov vold av en kvinne på Romerike i oktober i fjor.

Ifølge tiltalen holdt mannen en kvinne i 30-årene innesperret i en bobil i 11 timer. Der skal kvinnen ha blitt voldtatt og utsatt for grov vold av mannen hun har kjent i årevis, skriver Romerikes Blad.

– Det som gjør saken særlig alvorlig er at mishandlingen har foregått over lengre tid. Fornærmede ble utsatt for vold og seksuelle overgrep og holdt innesperret fra kvelden og fram til neste morgen, sier statsadvokat Andreas Schei.

Som følge av mishandlingen skal kvinnen blant annet fått kjevebrudd og et kutt i hodebunnen som måtte sys med sju sting.

«Voldtekten skjedde mens hun var forslått og gjentatte ganger ba om å bli sluppet løs og forlate bobilen», står det i tiltalen.

Mannens forsvarer, advokat Tor Even Gjendem, ønsker ikke å kommentere saken på nåværende tidspunkt og det er derfor ukjent hvordan mannen stiller seg til tiltalen.

Både den fornærmede kvinnen og den tiltalte mannen er østeuropeiske statsborgere, men bosatt i Norge. De to skal ha hatt en relasjon i rundt 15 år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer