Mann tiltalt for seksuelle overgrep mot flere barn i Møre og Romsdal

En mann i 20-årene er tiltalt for seksuelle overgrep mot flere jenter i Møre og Romsdal, blant annet for nettovergrep og seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år.

Publisert

Mannen skal blant annet ved flere anledninger ha fått jenter under 14 år til å utføre seksuelle handlinger med seg selv, og sende videoer av dette til han i sosiale medier, melder Romsdals Budstikke.

Han er også tiltalt for flere tilfeller av seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år. Dette omfatter både nettovergrep og fysisk overgrep, hvor han skal ha møtt ei av jentene og hatt seksuell omgang med henne.

Mannen skal også ha lagret nakenbilder og videoer av jentene, og er tiltalt for å ha anskaffet og besittet fremstillinger som seksualiserer barn. Totalt skal han ha lagret 513 slike bilder og videoer.

Han er også tiltalt for seksuelt krenkende atferd overfor barn under 16 år. Han skal blant annet ha spurt flere av de fornærmede om de kunne ha sex med ham, og om de kunne sende nakenbilder av seg selv.

Videre er han tiltalt for å ha truet en av de fornærmede med at han ville publisere seksualiserte bilder av henne hvis hun ikke sendte ham nakenbilder.

Det er totalt 17 fornærmede i saken. Den skal gå for Møre og Romsdal tingrett i Molde i starten av oktober, og det er satt av 17 dager.

(©NTB)

Mer om