Mann tiltalt for incest og overgrep

Mann tiltalt for incest og overgrep mot to sønner

En 59 år gammel mann må mandag møte i Oslo tingrett tiltalt for vold og gjentatte seksuelle overgrep mot to av sine sønner.

Oslo tingrett har satt av fire dager til saken mot mannen som er tiltalt for vold og voldtekt. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Oslo tingrett har satt av fire dager til saken mot mannen som er tiltalt for vold og voldtekt. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Begge sønnene var ifølge tiltalen under 10 år da overgrepene skjedde mellom våren 2013 og våren 2016. 59-åringen er tiltalt for både voldtekt og incest, «for å ha hatt seksuell omgang med slektning i nedstigende linje», som det heter i tiltalen.

I tillegg er mannen tiltalt for vold mot begge sønnene som begge skal ha blitt både sparket og slått gjentatte ganger over en treårsperiode. Han skal blant annet ha slått sønnene med et belte, heter det i tiltalen fra Oslo statsadvokatembeter.

Oslo tingrett har satt av fire dager til saken.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer