Mann til sykehus med stikkskader i Vestfold

En mann i 20-årene behandles på sykehuset for antatte stikkskader etter en hendelse på Sem i Vestfold lørdag kveld. Seks menn avhøres natt til søndag.

Publisert

Like før klokken halv to natt til søndag opplyser politiet på Twitter at fornærmede er alvorlig skadd, men utenfor livsfare.

Kriminalteknikere jobber søndag morgen på stedet.

Seks andre menn i 20- og 30-årene som oppholdt seg på adressen, er innbrakt til politistasjonen for avhør. Disse gjennomføres natt til søndag og tidlig søndag morgen.

– Vi er ikke ferdige med avhørene ennå, men vi antar at mistenkte er en av de seks som er innbrakt. Både på grunn av at det var de seks som var til stede på adressen, og på grunn av ny informasjon som har kommet inn underveis, sier operasjonsleder Truls Fjels i Sørøst politidistrikt til NTB like over klokken 5.

Selve hendelsesforløpet er ukjent.

Fjeld ønsker ikke å si noe om relasjonen mellom de innbrakte og den fornærmede, og ønsker heller ikke å opplyse om politiet har kontroll på våpenet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer