Mann til sykehus med stikkskader etter slagsmål i Porsgrunn

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet.

Publisert

– Mannen har sårskader på ryggen. Det er å anta at det har blitt brukt et stikkvåpen, men vi har ikke funnet noe våpen foreløpig, sa operasjonsleder Andre Kråkenes i Sørøst politidistrikt til NTB klokken 0.15.

To timer senere bekrefter politiet at mannen har fått stikkskader i ryggen. Tre menn, en starten av 30-årene og to i 40-årene, er pågrepet. Ifølge politiet var mennene påvirket av rus. Det er fortsatt uklart for politiet hvem av dem som er gjerningspersonen.

– De tre siktede vil bli avhørt i løpet av dagen, og det er for tidlig å si hvem som er gjerningspersonen. Men jeg kan si at alle tre er kjenninger fra politiet fra tidligere. Videre vil også eventuelle vitner bli avhørt og åstedet blir undersøkt av krimteknikere, sier operasjonsleder Trond Egil Groth i Sørøst politidistrikt til NTB lørdag morgen.

Han legger til at fornærmedes tilstand fremdeles betegnes som alvorlig.

Politiet fikk melding om husbråk i leiligheten på Herøya i Porsgrunn klokken 22.28 fredag kveld. Meldingen dreide seg om at en beruset person ikke ville gå fra stedet. Noe senere fikk politiet melding fra AMK om at det var slagsmål i leiligheten. Da politiet ankom leiligheten, fant de mannen med skader i ryggen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.