Mann til sykehus med hodeskader i Oslo - to pågrepet

En mann i 30-årene er kjørt til Ullevål sykehus etter at han ble funnet bevisstløs med hodeskader i Brugata i Oslo. To personer er pågrepet.

Publisert

Politiet fikk melding om hendelsen like etter klokken 8.30 lørdag morgen.

– En mann ble funnet bevisstløs med kutt i bakhodet, og han er trolig utsatt for vold. Vi søker etter fire mulige gjerningspersoner på bakgrunn av beskrivelser fra vitner på stedet. Det skal ha vært en slags konfrontasjon i forkant av dette, sa operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt til NTB ved 9-tiden lørdag.

Politiet samlet inn videoopptak fra overvåkingskameraer i området og avhørte vitner på stedet. Like før klokken 11 opplyste politiet at to personer var pågrepet.

– Etter godt politiarbeid på stedet og ved innhenting av opplysninger fra vitner pågrep vi to personer like i nærheten. Begge passet til beskrivelsen og er kjørt til arresten for avhør, skriver politiet på Twitter.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.