Mann svindlet til seg flere biler ved å vise fram falsk kvittering

En mann fra Akershus er tiltalt for å ha svindlet til seg tre biler til en verdi av over 1,1 millioner kroner ved å vise fram falsk kvittering for betalingene.

Publisert

Den tiltalte mannen, som er i starten av 20-årene, møtte de tre bilselgerne på forskjellige avtalte steder i Oslo og Oppegård mellom september og november i fjor.

I forkant av kjøpene skal den tiltalte ha sendt bilselgerne forfalskede bilder av bankoverføringer som viste at summene var betalt.

Mannen svindlet dermed til seg to biler av merket Porsche Cayenne og en av typen BMW X5. De tre bilene skulle selges for henholdsvis 404.000, 460.000 og 270.000 kroner.

I tillegg er mannen tiltalt for å ha svindlet til seg seks iPhoner og seks MacBook Pro til en verdi av over 160.000 kroner med den samme metoden.

Det er satt av to dager til rettssaken, som starter i Oslo tingrett tirsdag neste uke.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.