Mann slått ned i Oslo sentrum

En mann er funnet bevisstløs på bakken i Brugata i Oslo sentrum etter å ha blitt slått ned. Politiet leter etter en gjerningsmann.

Publisert

Politiet og ambulanse rykket lørdag ut etter meldinger om at en mann var blitt slått ned i Brugata. Mannen ble funnet bevisstløs på bakken, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

Mannen skal ha slått hodet i bakken og blødd fra et sår i hodet.

Operasjonsleder Tor Gjøkling sa først til VG at skadeomfanget potensielt kan være alvorlig. Senere skriver politiet at mannen har kviknet til og blir kjørt til legevakten.

Politiet jakter en gjerningsmann i 30-årene. Politiet skriver at han skal ha beveget seg i retning Grønland. Ifølge politiet er han rundt 185 centimeter høy, i bar overkropp, tynn, med nordisk utseende og langt svart hår.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.